Verwarm de oven voor op 180°C.
Smelt de boter met de ProZero® en het vanillearoma.
Laat rusten.
Klop de yoghurt op met de 60g suiker.
Voeg de bloem, het bakpoeder en de psyllium husk toe.
Meng alles goed onder elkaar.
Voeg geleidelijk het vloeibare mengsel toe.
Mix tot je een glad deeg krijgt.
Doe het deeg in een spuitzak. .
Spuit het in de siliconenvormen.
Bak gedurende 16 minuten in de oven.
Meng de rum, de suiker en het water in een pan.
Breng aan de kook en laat afkoelen van het vuur.
Haal de vormen uit de oven.
Laat de siroop van rum inweken in de baba’s wanneer ze nog in de vormpjes zitten.
Giet beetje bij beetje over de baba’s en wacht tot de siroop is opgenomen voordat je opnieuw begint.
Bewaar wat siroop voor op het bord.
Leg een mooie portie slagroom op elke baba.
Teken een druppel siroop om de baba.
Op een bordje
Je kunt enkele halve aardbeien leggen op de slagroom.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).