Snijd de lente-ui in fijne stukjes, schil de gember en snijd die in 4 stukken.
Bak ze in een pan en voeg al roerend de 2 oliën toe.
Snijd de champignons in twee en de courgettes in grote staafjes
Voeg de champignons, de courgettes, de misopasta en de agavesiroop toe aan de pan.
Als de groenten goed gebakken zijn, voeg je de bouillon, het water en de sojasaus toe.
Meng voorzichtig met een spatel, breng aan de kook en zet het vuur laag.
Dek af en laat 10 minuten sudderen.
Spoel de Konjac-spaghetti onder koud water en laat uitlekken.
Bewaar aan de kant.
Snijd de Griekse kaas in blokjes en hak de koriander grof.
Zet de ramenbouillon terug op middelhoog vuur en voeg de spaghetti toe.
Laat 3-5 minuten koken en giet in een schaal.
Bestrooi voor het serveren met de Griekse kaas en de koriander.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.