Giet de ProZero® in een pan met het eiwitarm griesmeel.
Verwarm al roerend op een middelhoog vuur.
Haal van het vuur zodra het mengsel indikt en giet in een kom. Laat afkoelen.
Voeg vervolgens naar eigen smaak het amandelaroma toe.
Schil de appel, snijd hem in stukjes en voeg toe aan het mengsel. Voeg wat honing toe voor de smaak.
OF: Snijd de Vitabiwi® in stukjes en voeg toe aan het mengsel. Laat afkoelen.
Rol het deeg uit en snijd er een cirkel uit.
Druk het deeg in de vorm en verdeel de vulling, laat 2 cm vrije rand over.
Leg de koningsboon in de vulling.
Dek af met het deeg en druk de randen goed aan.
Plaats minstens 30 minuten in de koelkast.
Haal de galette eruit en draai hem om.
Maak 4 gaatjes en teken patronen met de punt van het mes.
Plaats opnieuw in de koelkast gedurende 10 minuten.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bak 35 minuten.
Serveer warm.
Serveersuggestie: Laat de jongste persoon aan tafel kiezen wie welk stuk van de taart krijgt.
Top tip: Op dezelfde manier kun je ook individuele taartjes maken.
ProZero® en Vitabiwi® zijn voeding voor medisch gebruik en dienen enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.