Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Change language
Home > Vitafriendspku > Recettes > Carpaccio van radijs of koolrabi
Retour aux Recettes

Carpaccio van radijs of koolrabi

  • CETTE RECETTE FAIT: 4 porties
  • TEMPS DE PRÉPARATION: 20 minuten
  • TEMPS DE CUISSON: Speciale benodigdheden: Een mandoline
stap 1

Meng het citroensap, de olijfolie en de verse kruiden (optioneel) tot een marinade.

stap 2

Schil de radijsjes of de koolrabi.

stap 3

Snijd ze in de lengte met een mandoline in plakken van 2 mm dik.

stap 4

Spreid de plakjes uit op een bord met brede rand.

stap 5

Giet de marinade erover.

stap 6

Laat een kwartier marineren.

stap 7

Kruid met fleur de sel en Sichuanpeper.

stap 8

Schik wat rucola in het midden (optioneel).

Serveertip

Serveer op een mooi bord / een gekleurd schaaltje.

Tip van de chef

Wissel de soorten radijs af: groen vlees, daikon, rood vlees, enz.

Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

  • 60ml citroensap
  • 120ml olijfolie
  • Een snuifje gemengde verse kruiden (optioneel)
  • 360g radijs of koolrabi
  • Een snuifje fleur de sel
  • Een snuifje Sichuanpeper
  • Enkele blaadjes rucola (optioneel