Meng het meel, de boter, de Espelette peper, het zout en de peper.
Voeg geleidelijk water toe om een homogeen deeg te krijgen.
Rol het deeg op, dek af en bewaar 30 minuten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Schil de wortelen en de rapen.
Snijd de wortelen in reepjes en de rapen in vieren.
Stoof de wortelen en de rapen in een pan met wat olijfolie op een middelhoog vuur.
Kruid bij.
Voeg de bouillon toe zodra de groenten licht verkleurd zijn en dek af.
Laat de bouillon volledig verdampen.
Verdeel het deeg in vieren en plaats ze in de individuele vormpjes.
Prik met een vork gaatjes in het deeg.
Bak 15 minuten voor in de oven en laat afkoelen.
Mix de rijstroom, de ProZero® en het maïszetmeel tot een gladde massa.
Breng het mengsel al roerend aan de kook.
Laat het mengsel na een minuut koken afkoelen.
Leg een laagje wortelreepjes op de bodem van elke vorm.
Bedek de wortelreepjes met room.
Leg de kwartjes raap en de diepvrieserwten erop.
Bedek met room.
Bestrooi met geraspte Violife.
Plaats opnieuw in de oven gedurende 15 minuten.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie