Meng in een kom het eiwitarm meel en de margarine met je vingertoppen tot een broodkruimachtige structuur.
Voeg de paprika, de gemengde kruiden en het water toe en meng goed.
Laat 10 minuten rusten.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bestuif het werkoppervlak met wat eiwitarm meel en kneed daarop het deeg tot het glad is.
Rol het deeg uit met een deegrol en snijd daaruit 12 even grote rechthoeken.
Besprenkel de wortelen in een kom met wat olie, ‘golden syrup’ en tijm.
Leg de wortelen op een bakplaat en bak gedurende 15 minuten in de oven.
Haal de wortelen uit de oven en laat ze afkoelen.
Leg de wortelen een ze zijn afgekoeld elk op de korte rand van een stuk bladerdeeg, rol ze op en leg ze op een bakplaat.
Bestrijk het deeg met olie en bak de hapjes 25 minuten in de oven, tot goudbruin.
Haal de hapjes uit de oven en serveer warm of koud.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.