Verwarm de oven voor op 190°C.
Meng de bananen en de bruine suiker in een grote kom, klop één a twee minuten tot een romig mengsel.
Voeg het eiwitarm meel en het bakpoeder toe aan het romige bananenmengsel.
Meng in een aparte kom de ei-vervanger met de ProZero® en het vanille-extract. Voeg dat toe aan het bananenmengsel en klop tot een glad beslag.
Roer de Vitabiwi® door het beslag.
Verdeel het beslag over acht muffinvormpjes (in een muffinbakplaat).
Bak gedurende 20-25 minuten in het midden van de oven.
Haal de muffins uit de oven, leg ze op een rooster en laat afkoelen.
ProZero® en Vitabiwi® zijn voeding voor medisch gebruik en dienen enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht. Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.