Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Change language
Home > Vitafriendspku > Recettes > Champignon-venkel risotto
Retour aux Recettes

Champignon-venkel risotto

  • CETTE RECETTE FAIT: 2 porties
  • TEMPS DE PRÉPARATION: 10 minuten
  • TEMPS DE CUISSON: 40 minuten
Stap 1

Verwarm de olie in een bakpan op een middelhoog vuur.

Stap 2

Voeg de ui, de champignons, de venkel en de look toe en laat 5 minuten bakken.

Stap 3

Roer de eiwitarme rijst eronder en laat 1 minuut verder bakken.

Stap 4

Meng in een beker de ProZero met de groentebouillon.

stap 5

Gebruik een kleine pollepel om een schep van het ProZero mengsel in de pan te gieten. Blijf roeren tot het mengsel volledig is opgenomen.

stap 6

Herhaal stap 5 tot het volledige mengsel geabsorbeerd is, de rijst zacht is en een romige structuur heeft. Dat zal zo’n 25 a 30 minuten duren.

stap 7

Roer er de Violife door en serveer.

ProZero is voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht. Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.

 

  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 50g ui, fijngesneden
  • ½ rode paprika, fijngesneden
  • 100g champignons, gesneden
  • 70g venkel, gesneden
  • 1 teentje knoflook, geplet
  • 100g eiwitarme rijst
  • 200ml ProZero®
  • 100ml groentebouillon
  • 50g ‘Violife creamy original’