Verwarm de oven voor op 200°C.
Giet de ProZero, het warme water, de gedroogde gist en het psyllium husk poeder in een kom en roer tot een gladde massa.
Laat het mengsel ongeveer 10 minuten rusten.
Voeg het eiwitarm meel, de olijfolie, het zout en de kruidenmix toe aan het mengsel en meng met de hand tot een deeg ontstaat. Kneed goed door gedurende 2 minuten.
Laat het deeg 30 minuten rijzen op een warme plaats.
Bestuif je handen met eiwitarm meel en verdeel het deeg in 2 gelijke delen.
Rol elk deel apart uit tot een ovaal van ongeveer 30cm lang en 25cm breed.
Snijd hieruit een grote driehoek en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de stukken overgebleven deeg aan de kant.
Maak van de overgebleven stukken deeg nu 2 rechthoeken van 4x3cm. Dit is de stam van je kerstboom.
Smeer het deeg in met een laagje olijfolie en bedek elke pizza met de helft van de tomatenpassata en eiwitarme mozzarella.
Beleg elke pizza vervolgens met de helft van de stukjes rode paprika en rode ui.
Maak een ster voor de top van je kerstboom door met behulp van een stervormig uitsteekvormpje een ster uit de gele paprika uit te steken.
Besprenkel met de Italiaanse kruiden en bak gedurende 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
Ga steeds na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. ProZero is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd getest met de producten van de vermelde merken, er bestaan uiteraard gelijkaardige producten van andere merken. Wij raden je aan om steeds het productetiket te raadplegen en het gebruik ervan met je diëtist(e) te bespreken.