Meng de ProZero, boter en Maïzena in een pan.
Plaats de pan op een zacht vuurtje en roer goed. Blijf roeren tot het mengsel begint te sudderen en indikt.
Neem de pan van het vuur.
Giet het mengsel in een grote kom en mix gedurende 30 à 40 seconden.
Laat even afkoelen.
Dek de kom af en plaats in de koelkast gedurende minstens 3 à 4 uur, bij voorkeur een volledige nacht. De gekoelde crème heeft een geleiachtige consistentie.
Klop de geleiachtige crème op met een mixer tot een luchtige crème.
Snijd de onderkant (ongeveer 1/3) van de aardbei, dit wordt de muts van de kerstman.
Zet de aardbei, met de snijkant van het kroontje naar onder, op een schaal.
Spuit hierop een toefje ProZero-room.
Zet de Kerstman zijn muts op en spuit nog een pompon op het puntje van zijn muts en twee knoopjes op zijn jas.
Maak de oogjes met zwarte suikerglazuur.
ProZero en Vitabiwi zijn voedingen voor medisch gebruik en dienen enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.