Meng voor de vulling alle ingrediënten in een kom.
Plaats het mengsel in de koelkast terwijl je het deeg maakt.
Meng in een kom de bloem, het zetmeel en de boter tot een korrelige textuur.
Voeg de compote, de oranjebloesem en het bitter amandelaroma toe.
Mix tot je een licht vochtig, maar niet plakkerig deeg krijgt.
Vorm een bal en bewaar in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 170°C.
Kook het water, de suiker en het vanille-extract in een pan.
Laat afkoelen van het vuur.
Haal het deeg uit de koelkast en rol het heel dun uit op een met bloem bestoven werkvlak.
Steek met de uitsteekvorm cirkels uit het deeg.
Leg op elke ronde een theelepel vulling en rol het deeg.
Vorm een halvemaanvorm en sluit het deeg goed af.
Leg de hoorns op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 15 minuten op 170°C.
Als het deeg is afgekoeld, bestrijk je met een bosteltje elke hoorn met siroop.
Doop in poedersuiker en verdeel met je vingers.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.