Snipper de ui en fruit aan met de kruiden in een pan met boter.
Hak de koriander fijn.
Snijd de courgette in blokjes.
Schil de wortelen en snijd ze in blokjes.
Voeg de wortelen, courgettes en agavesiroop toe aan de pan.
Zorg dat de groenten een beetje knapperig blijven tijdens het koken.
Voeg de gehakte koriander en diepvrieserwten toe. Breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg 2 vellen brickdeeg op elkaar in een ingeoliede vorm en bestrijk ze met een kwastje met olie.
Leg de pastillavulling erop en vouw de randen van het brickdeeg eroverheen.
Stapel weer 2 vellen geolied brickdeeg op elkaar en leg in de 2e vorm, waarbij je het 1e gevormde deel van de pastilla omdraait.
Vouw de randen om en doe terug in het 1e blik zodat de pastilla er netjes en strak uitziet.
Zet 15 minuten in de oven.
Speciale benodigdheden:
2 identieke vormen
Serveertip:
Serveer in een schaal.
Tip van de chef:
Je kunt individuele pastilla's maken. U kunt ook ingemaakte Jackfruit aan het recept toevoegen.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.