Meng het eiwitarm meel en het bakpoeder in een kom.
Meng in een andere kom de rest van de ingrediënten en laat 5 minuten staan, tot het mengsel is ingedikt.
Giet het ingedikte mengsel in de andere kom met het mengsel van meel en bakpoeder en kneed tot een deeg.
Bestuif een schoon werkoppervlak met wat eiwitarm meel en verdeel het deeg in vier gelijke bollen.
Rol elke bol deeg met een deegroller uit tot cirkels met een diameter van ongeveer 23 cm.
Verwarm een droge pan op een middelhoog vuur.
Bak elke tortilla 30-60 seconden, tot ze aan elke kant lichtbruin zijn.
Laat de tortilla’s afkoelen alvorens te serveren.
Gebruik de wraps om fajitas, burrito's of enchiladas te maken.
Voeg extra kruiden toe aan de tortilla's voor meer smaak.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.