Kook de eiwitarme pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt de boter in een pan op een middelhoog vuur.
Voeg de ui, de champignons, de knoflook en de oregano toe.
Kook gedurende tien minuten, tot de groenten gaar zijn.
Voeg het eiwitarm meel toe en meng goed.
Voeg de ProZero®, 10ml per keer, al roerend toe.
Kruid bij met peper en zout.
Voeg de ‘Violife creamy ’en ‘Violife mozzarella’ toe en roer gedurende vijf minuten, tot ze gesmolten zijn.
Voeg de gekookte eiwitarme pasta toe aan de pan en roer goed om.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.