Kook de pompoenstukjes in een panop een middelhoog vuur voor vijftien minuten of tot de stukjes zacht zijn. Giet het overgebleven water af.
Leg de gekookte pompoenstukjes in een kom en voeg daar de ProZero®, het kaneel, de suiker en de esdoornsiroop aan toe.
Mix met de elektrische handmixer tot een zacht geheel
Voeg in een andere kom het eiwitarm meel, de baksoda, het bakpoeder en de boter samen en kneed met je vingertoppen tot het de consistentie heeft van broodkruim.
Voeg het pompoenmengsel bij de broodkruimels en mix alles tot een zacht geheel.
Verwarm een bakpan op een middelhoog vuur en giet er wat olie in.
Verdeel de olie met een patisserieborstel zodat de hele bakpan bedekt is.
Giet een eetlepel van het mengsel in de bakpan en verdeel het met de achterkant van de lepel in een cirkel.
Laat bakken tot er zich belletjes vormen aan de bovenkant van de pannenkoek en draai om.
Laat een minuut verder koken en haal dan uit de pan.
Herhaal stap acht tot tien om meerdere pannenkoekjes te maken.
Serveer met eiwitarme slagroom en braambessen.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.