Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Change language
Terug naar recepten

Pesto van worteltoppen

  • RECEPT MAAKT: 1 potje pesto
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 15 minuten
Stap 1

Was de worteltoppen en dep ze droog met keukenpapier.

Stap 2

Doe ze in een mixer samen met de ‘kaas’ en het knoflookteentje en mix tot een glad mengsel.

Stap 3

Doe het in een kom en voeg de olijfolie toe. Meng tot het bijna glad is.

Serveertip: Deze pesto is de perfecte aanvulling op eiwitarme pasta- en eiwitarme rijstsalades. 

Tip van de chef: 3 dagen in de koelkast bewaren of in blokjes invriezen 

  • 45g worteltoppen
  • 35g eiwitarme parmezaanse ‘kaas’
  • 1 teentje knoflook
  • 65g olijfolie
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje peper