Giet de bloem, het bakpoeder, de kerrie, het zout en de peper in een mengbeker (voldoende groot om de staafmixer te kunnen gebruiken).
Giet de ProZero® en de olijfolie in een glas.
Giet de vloeistoffen over de bloem en mix met de staafmixer. Het mengsel moet heel snel indikken. Stop als de consistentie voldoende dik is en een slagroom-achtige textuur heeft.
Giet in een hete antiaanbakpan op een middelhoog vuur. Verdeel voorzichtig over heel de pan. Draai de omelet om zodra de bovenlaag ‘droog’ is. Bak tot de buitenkant licht krokant is, terwijl de binnenkant zacht en mals blijft.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.