Laat de psyllium husk 5 minuten opzwellen in een kom met lauw water.
Meng het meel, het zout, het knoflookpoeder, de olijfolie, de spinazie en de ProZero®.
Meng de psyllium husk en het water met de hand door het spinazie mengsel.
Vorm het deeg tot een bal en dek af.
Plaats 10 minuten in de koelkast.
Snijd de champignons in vieren en de zoete aardappel in blokjes.
Kook de zoete aardappelblokjes gaar.
Giet af.
Pureer met een vork.
Voeg de bevroren erwten toe aan de puree en bewaar.
Bak de champignons.
Snijd ze fijn en voeg ze toe aan de gepureerde zoete aardappel.
Rol het raviolideeg zeer dun uit op een met bloem bestoven werkvlak.
Steek er cirkels uit met de steekvorm.
Plaats een theelepel van het groentemengsel in het midden van elke cirkel.
Vorm tot een halve maan en sluit de randen af.
Druk de karakteristieke golfjes van gyoza's af met je vingers.
Bak één kant van de gyoza's tot die krokant is.Bak één kant van de gyoza's tot die krokant is.
Voeg water toe tot ¼ van de hoogte van de gyoza's en dek af.
Laat stomen tot al het water weg is.Laat stomen tot al het water weg is.
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.