Breng in een pan de boter en de ProZero® aan de kook .
Haal van het vuur en voeg het maïszetmeel toe.
Zet de pan weer op het vuur en klop het mengsel op tot het indikt.
Haal van het vuur zodra het mengsel kookt en mix met een staafmixer tot het mengsel glad is.
Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper. Bewaar in de koelkast.
Snijd twee plakjes van 1,5cm dik uit het midden van de bloemkool.
Leg de bloemkoolsteaks in een hete, geoliede pan en laat aan beide kanten kleuren.
Giet geleidelijk wat water in de pan zodat dit verdampt.
De bloemkool is gaar als je het lemmet van je mes er bijna zonder weerstand in kunt prikken. Bewaar aan de kant.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Beleg het sandwichbrood met bechamelsaus, een plakje ‘Violife’ en een bloemkoolsteak.
Giet nog wat bechamelsaus over de croques en bestrooi met de geraspte ‘Violife’.
Plaats twaalf tot vijftien minuten in de oven en laat smaken!
Speciale benodigdheden: Een garde en een staafmixer
ProZero® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.