Verwarm de over voor op 180°C.
Vet een bakvorm in en bestrooi de bodem van de bakvorm met de rietsuiker. Rangschik de ananasringen en de kersen in de bakvorm.
Meng het eiwitarme meel, het bakpoeder en de eivervanger in een kom.
Klop de suiker, de boter en het vanille extract gedurende 1 minuut op in een tweede kom.
Voeg de helft van het meelmengsel en de ProZero hieraan toe en meng gedurende 30 seconden.
Voeg vervolgens het overblijvende mengsel en de resterende ProZero toe. Mix gedurende 1 minuut tot je een homogeen beslag krijgt.
Giet het beslag bovenop de ananasringen en strijk dit glad.
Bak gedurende 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de cake mooi is gerezen en stevig aanvoelt.
Maak de cake los van de randen. Keer de bakvorm snel om boven een serveerschaal en laat de cake er voorzichtig uit glijden.
1 portie (1 stuk cake) bevat: 155 kcal - 0,2 g eiwitten - 10 mg Phe
ProZero is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.