Schep de gekoelde ‘slagroom’ in een kom.
Klop de ‘slagroom’ nog twee tot drie minuten op met een elektrische garde, tot die dik, licht en luchtig is.
Voeg de suiker toe en meng goed.
Giet het mengsel in een geschikt bakje.
Zet het ongeveer een uur in de diepvries, tot er zich ijskristallen beginnen te vormen langs de randen.
Haal het uit de diepvries.
Klop het ‘ijs’ op met een garde om de ijskristallen te breken.
Plaats het ‘ijs’ terug in de diepvries en laat minimaal drie uur opstijven.
Schep een bolletje ‘ijs’ in een mooi kommetje en giet hierover de espresso.
Schep de gekoelde ‘slagroom’ in een grote kom.
Klop de ‘slagroom’ twee tot drie minuten op met een elektrische garde, tot die dik, licht en luchtig is.
Voeg de suiker toe en meng goed.
Giet het mengsel in de ijsmachine.
Volg de instructies en laat draaien tot het ‘ijs’ dik en bevroren is.
Schep een bolletje ‘ijs’ in een mooi kommetje en giet hierover de espresso.
Dit recept werd speciaal ontwikkeld voor een eiwitarm dieet. Ga altijd na bij je diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou. Raadpleeg het productetiket voor allergenen- en andere productinformatie.